Archief Gooi en Vechtstreek

U bent hier: Home Hulpmiddelen bij onderzoek Beeldbank

Beeldbank

Auteursrecht en hergebruik

De meeste teksten en afbeeldingen op onze website zijn vrij beschikbaar voor hergebruik. Gepubliceerde foto’s in de beeldbank vallen onder het publiek domein en kunt u downloaden, tenzij anders vermeld.

Auteursrecht
Het kan zijn dat er nog auteursrechten van kracht zijn op teksten en afbeeldingen. Van bronnen waarvan (nog) niet is vastgesteld dat ze geheel vrij zijn van auteursrechten of waarvan de gebruiksrechten niet bekend zijn, kunt u alleen de beschrijving zien. Het materiaal zelf kunt u raadplegen op onze studiezaal in Naarden (kenmerk SSAN) of Hilversum (kenmerk SAGV).

Gebruiksdoel
De mogelijkheden voor hergebruik hangen af van het auteursrecht dat op het materiaal berust, van de eventueel afgebeelde personen, gebouwen of kunstwerken en van het doel waarvoor u het materiaal wilt gaan gebruiken. Voor ander dan priv├ęgebruik adviseren we om contact op te nemen met de archiefdienst.

Naamsvermelding
Vermeld bij publicatie altijd de naam van de fotograaf. We stellen het op prijs als Archief Gooi en Vechtstreek (inclusief de naam van de collectie) in de bronvermelding wordt opgenomen.

Inloggen
Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×