Archief Gooi en Vechtstreek

U bent hier: Home Straatnamen van Hilversum

Straatnamen van Hilversum

 

De Hilversumse Historische Kring Albertus Perk is dit jaar gestart met een nieuwe website: Straatnamen van Hilversum. In de komende jaren zullen op deze site meer dan 1200 artikelen verschijnen over de geschiedenis van Hilversumse straten. De verwachting is dat de artikelen ook regelmatig zullen worden aangevuld met nieuwe informatie.

Op de website kunt u op verschillende manieren zoeken, bijvoorbeeld op jaar, wijk of alfabetische volgorde. Ook kunt u zoeken aan de hand van thema’s. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk straten vinden met monumentale panden, beschermde bomen of de zogeheten struikelstenen (Stolpersteine).

Bekijk de website Straatnamen van Hilversum.

 

22 februari 2024

Inloggen
Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×