Archief Gooi en Vechtstreek

U bent hier: Home Even voorstellen!

Even voorstellen!

De archiefdiensten in de Gooi en Vechtstreek hebben een nieuwe archivaris:  Jacqueline Deknatel-Bos.
“Als nieuw gezicht stel ik me graag aan jullie voor: sinds 1 januari ben ik twee dagen per week werkzaam als archivaris voor het Streekarchief in Hilversum en twee dagen voor het Gemeentearchief in Naarden.
Met mijn man, deels uitgevlogen zonen en licht autistische maar allerliefste Spaanse waterhond wonen we in Bussum, tussen de twee archiefdiensten in. Mijn goede voornemen is om door weer en wind op de fiets naar het werk te komen.
Hiervoor was ik archivaris voor Het Flevolands Archief in Lelystad. Daar heb ik met veel plezier samengewerkt met diverse gemeenten, het waterschap, de provincie en het rijk.
Inmiddels ben ik warm ontvangen door mijn nieuwe collega’s in Hilversum en Gooise Meren. Ik heb ontzettend veel zin om samen verder te bouwen aan de organisatie en uitvoering van archieftaken en hoop jullie snel een keer op locatie te ontmoeten.”
3 februari 2022
Inloggen
Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×