Archief Gooi en Vechtstreek

U bent hier: Home Feestelijke overdracht archief Rijwielpadenvereniging

Feestelijke overdracht archief Rijwielpadenvereniging

Op maandagochtend 30 september 2019 heeft in Naarden op het Gemeentearchief Gooise Meren en Huizen een feestelijke overdracht plaatsgevonden van het archief van de voormalige Rijwielpadenvereniging Gooi & Eemland.

De stichting Rijwielpadenfonds is rechtsopvolger van de vereniging en de voorzitter en secretaris waren namens deze stichting aanwezig om de schenkingsovereenkomst te ondertekenen.

Er werd, onder het genot van een kopje koffie met gebak, met de vrijwilligers en medewerkers die aan het archief hebben gewerkt stilgestaan bij een aantal markante momenten van de vereniging. Wist u bijvoorbeeld dat de Rijwielpadenvereniging is opgericht dankzij een initiatief van mevrouw J. Pos-Greidanus uit Baarn die graag door de omgeving fietste, en dat de beroemde ANWB-paddenstoel is ontstaan naar aanleiding van vragen van leden en op initiatief van de Rijwielpadenvereniging Gooi & Eemland? Veel meer informatie hierover vindt u in het archief.

Hier vindt u de inventaris van de Rijwielpadenvereniging Gooi & Eemland SSAN025.

Inloggen
Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×